Isäntäpari kartanon portailla

Matildankartanossa voi järjestää intiimejä juhlia ja luovia kokouksia. Kabinetti on erikseen varattavissa noin 15 hengelle. Koko ravintolatilaan mahtuu noin 50 vierasta. Sisätilojen lisäksi käytössä ovat kartanon viehättävä puutarha ja avara herkkuniitty.

Bremerintie 4, 25660 Mathildedal
Katettu, hirsiseinäinen kokoustila

Meillä voi pitää kokouksia, koulutuksia ja pienimuotoisia juhlia. Tarjoamme myös catering-palveluita.

Taloa emännöi Tarja Aho kahden kissan ja Eurasier-rotuisen Ronja-koiran kera.

Matildan Puistotie 6, 25660 Mathildedal
Näkymä juhlasalin ikkunoista merelle

Ravintola-, majoitus- ja kokouspalvelut ovat ryhmien käytössä ennakkotilauksesta ympäri vuoden. Ideoimme kanssasi ohjelmaa koulutus- tai virkistyspäiviin yhdessä kylän muiden toimijoiden kanssa.

Ruukinrannantie 4, 25660 Mathildedal
Tunnelmallinen sali juhlakattauksella

Rouhean Valimon juhlallista tunnelmaa nostattavat kirkkomaisen ihastuttavat, upeat holvikaari-ikkunat syvennyksineen. Tilaa on myös ohjelmalle ja tanssille. Valimo sopii 70-150 hengen kesäisiin tilaisuuksiin.

Ruukinrannantie 6, 25660 Mathildedal
Ruukin keltainen rakennus heijastuu lammesta tervaleppien lomasta

Kokous- ja juhlatila Kankirautavarasto huokuu 1850-luvun tunnelmaa. Aiemmin kankiraudan varastopaikkana toiminut tila tarjoaa ajanmukaiset ja viihtyisät kokoustilat 10-50 hengelle ja juhlatilat 20-80 hengelle.

Ruukinrannantie 8, 25660 Mathildedal
Kahvilan valoisa sali

Suklaatalossamme vietät mukavat juhlat tai kokouksen. Valmistamme herkullisen aamiaisen, lounaan tai ihan parhaan kahvihetken vieraillesi.

Tullintie 17, 25660 Mathildedal