Säväyttävä kokous- ja juhlapaikka!

Kylästämme löytyy sopivat tilat ja palvelut niin kokouksiin kun juhliinkin. Kokouksia varten sopivat puitteet tarjoaa muun muassa Mathildan Marina sekä Hotel Mathildedal. Juhliin taas löydät loistavat tilat Mathildedalin Ruukkitehtailta. Tilojen lisäksi kylämme ravintolat mielellään tuottavat tarpeitanne vaativat tarjottavat. Koristeluun ja muihin aktiviteetteihin löytyy useita palveluntarjoajia.

Kaksi miestä pitämässä kokousta Hotel Mathildedalin kokoustila Kankirautavarastossa.

Kokous- ja juhlatila Kankirautavarasto huokuu 1850-luvun tunnelmaa. Aiemmin kankiraudan varastopaikkana toiminut tila tarjoaa ajanmukaiset ja viihtyisät kokoustilat 10-50 hengelle ja juhlatilat 20-80 hengelle.

Ruukinrannantie 8, 25660 Mathildedal
Kimppu valkoisista kukista.

Kukkia arkeen ja juhlaan!

Tunnelmallinen työtila ja pieni puoti, jossa mahdollisuuksien mukaan käytetään paikkallista kukkaa.

Kukkakursseja ja työapajoja ennakkotilauksella.

Ruukinrannantie 6, 25660 Mathildedal
Marinan merellinen ravintolasali

Ravintola-, majoitus- ja kokouspalvelut ovat ryhmien käytössä ennakkotilauksesta ympäri vuoden. Ideoimme kanssasi ohjelmaa koulutus- tai virkistyspäiviin yhdessä kylän muiden toimijoiden kanssa.

Ruukinrannantie 4, 25660 Mathildedal
panimo pienpanimo olut craft beer Mathildedalin Kyläpanimo logo visitmathildedal.fi

Tervetuloa Mathildedalin Kyläpanimolle, jossa voit kokea aitoja makuja ja löytää uusia suosikkeja laajasta olutvalikoimastamme.

Panimon Olutpuodin valikoima vaihtelee sesongin mukaan, joten jokaisella käynnilläsi löydät takuuvarmasti uusia makuelämyksiä. Meiltä löydät myös yli 5,5 % panimomme omat oluet sekä paikallisia juomia, kuten Lepolan ja Hallonmäentilan siiderit.

Matildan puistotie 4, 25660 Mathildedal
Tunnelmallinen sali juhlakattauksella

Rouhean Valimon juhlallista tunnelmaa nostattavat kirkkomaisen ihastuttavat, upeat holvikaari-ikkunat syvennyksineen. Tilaa on myös ohjelmalle ja tanssille. Valimo sopii 70-150 hengen kesäisiin tilaisuuksiin.

Ruukinrannantie 6, 25660 Mathildedal
Kabinetti

Matildankartanossa voi järjestää pieniä intiimejä juhlia ja luovia kokouksia. Viehättävä kabinetti on erikseen varattavissa noin 15 hengelle. Koko ravintolatilaan mahtuu noin 40 vierasta. Kesällä juhlit kauniissa vanhassa puutarhassa pitkän pöydän ääressä. Tarjoamme sesonkiin pohjautuvaa lähituottajien raaka-aineista käsinvalmistettua, yksinkertaisen hyvää ja tuoretta ruokaa omalla hapanjuurileipävalikoimalla.

Voit vuokrata koko kartanon tilat käyttöösi arkisin syyskuusta marraskuuhun ja helmikuusta huhtikuuhun.  

Bremerintie 4, 25660 Mathildedal
Matri House

Vuonna 2023 täydellisesti remontoitu Matri House tarjoaa laadukasta ja tunnelmallista boutique-aamiaismajoitusta Mathildedalin sydämessä. 
Kuusi tilavaa huonetta kylpyhuoneineen, laadukkaat sängyt ja tekstiilit sekä upeat yleistilat luovat unohtumattomat puitteet vierailullesi. Meillä majoittuu 16-18 henkilöä. Taloa vuokrataan myös yritys- ja yksityistilaisuuksiin, kysythän tarjousta! Tervetuloa viihtymään!

Matildan Puistotie 6, 25660 Mathildedal
Kahvilan valoisa sali

Suklaatalossamme vietät mukavat juhlat tai kokouksen. Valmistamme herkullisen aamiaisen, lounaan tai ihan parhaan kahvihetken vieraillesi.

Tullintie 17, 25660 Mathildedal
Studio Kaverinen Matildan Ruukkitehtaalla

Nina Kaverinen on henkilökuvaukseen ja potretteihin erikoistunut valokuvaaja.   Myös koirapotretit.  

Studiolla järjestetään voimia henkilökuvaukseen liittyviä työpajoja ja koulutuksia räätälöidään myös erilaisille ryhmille.

Galleria ja pieni Matilda-aiheinen matkamuistomyymälä.

Studio avataan pienen remontin jälkeen ennen kesää.

 

Ruukinrannantie 6, Mathildedal