Ajankohtaista

Kylän tapahtumat löydät tästä linkistä

Nainen ylioppilaslakki päässä ja ilmapallot kädessä viettämässä vappua mathildedalissa.

 

Mathildedalissa on vappuna luvassa kaikenlaista ohjelmaa. Vappuaattona Mathildan Marinassa on Marinan 8-vuotis juhlat. Synttäreiden kunniaksi ohjelmassa on Merigallerian avajaiset, Kyläpanimon olutmaistatus sekä tietenkin illan kruunaa bilebändi Capo 2! Vauhdikkaan illan jälkeen on hyvä heräämisen jälkeen suunnata Vappubrunssille. Marinan Vappubrunssi on saatavilla klo 11-16, joten myös pitkään nukkujat ehtivät nautiskelemaan.

Ravintola Terhossa on vapunpäivänä ohjelmaa lapsille, nimittäin luvassa on lasten naamiaiset ja pizzabuffet. Nyt saa laittaa hassutteluvaiheen päälle, pukeutua lempi hahmoksi ja suunnata viettämään hauskaa päivää yhdessä perheen ja kavereiden kesken.

Majoitusta Mathildedalissa kaipaaville kaikki kylän majoituspalvelut ovat vappuna avoinna, mutta huoneet kannattaa varata nopeasti, sillä huoneet varataan loppuun nopeasti.

Hotel Mathildedal tutustu tästä!

Mathildan Marina tutustu tästä!

Matri House tutustu tästä!

Matilda Villas tutustu tästä!

Meri-Ruukin lomakylä tutustu tästä!

 

Kolme iloista henkilöä pitämässä kokousta vanhan ruukkirakennuksen kokoustilassa.

Kuva: Sander Vill

 

Reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja alle tunnin päässä Turusta sijaitseva Mathildedalin historiallinen ruukkikylä tarjoaa unohtumattomia elämyksiä yritysten kokouksiin, tapahtumiin ja virkistyspäiviin.

Kylässä yhdistyvät historiallinen miljöö, luonnonkaunis ympäristö ja monipuoliset palvelut luoden ainutlaatuiset puitteet erilaisille kokoontumisille. Tarjolla on eri kokoisia tiloja, jotka soveltuvat pienistä kokouksista suuriin juhliin. Lisäksi alueen yritykset tarjoavat laajan valikoiman aktiviteetteja ja palveluita, kuten maittavat tarjoilut lähitilojen tuotteista ja monipuoliset yöpymiset kodikkaissa majoituspaikoissa.

Mathildedalin sijainti Teijon kansallispuiston kainalossa takaa luonnon kauniin ympäristön meren äärellä. Luonto sekä kulttuurihistoriallisesti arvokas ja mielenkiintoinen miljöö tekevät Mathildedlaista poikkeuksellisen ja ihanteellisen paikan kokousten tiimipäivien ja yritysjuhlien järjestämiseen.

 

Vinkit yritystilaisuutesi sisältöön:

Matildankartano hemmottelee ryhmiä paikallisilla herkuilla ja leipomotuotteilla. Varaa ryhmällesi "Kylillä juuret" -ryhmäpaketti, jossa pääsette tutustumaan ruukkikylän tarinaan ja kartanon uuteen elämään hapanjuurileipomona ja leipomoravintolana. Paketti sisältää tarinatuokion, jossa kerrotaan yrittäjäpariskunnan muutosta Helsingistä Mathildedaliin ja heidän intohimostaan juurileivontaan. Osallistujille tarjotaan myös mahdollisuus ostaa leipomotuotteita.

Mathildan Marina tarjoaa yrityksille ja ryhmille mahdollisuuden järjestää ainutlaatuisia työhyvinvointipäiviä, kokouksia, seminaareja ja yritystapahtumia merellisessä ympäristössä Mathildedalin ruukkikylässä. Moderni satamahotelli mahdollistaa rauhallisen majoituksen, ja suuremmille ryhmille tarjotaan majoitusyhteistyötä viereisen hotelliyrityksen kanssa. Ruokailut, saunat ja aktiviteetit, kuten patikointi, rantalentopallo, oluen tai siiderin maistelu ja saunajooga, ovat räätälöitävissä ryhmän toiveiden mukaan​. Mathildan Marina

Hotel Mathildedalilla on kattava valikoima erilaisia ryhmäpaketteja, jotka keskittyvät kylän kulttuurihistoriaan, luontoon, käsityöläistuotteisiin ja paikalliseen ruokaan. Valittavissa on erilaisia paketteja, jotka soveltuvat niin eläkeläis- kuin työhyvinvointiryhmillekin. Esimerkiksi "Matildan Taika" –kulttuuripaketti tutustuttaa Mathildedalin ruukkikylän historiaan ja luontoon. Retket tarjoavat monipuolisen elämyksen koko ryhmälle Mathildedalin ja Teijon kansallispuiston upeissa maisemissa​. Hotel Mathildedalilla on myös kokoustila, joka soveltuu sekä dynaamisille pienkokouksille että suuremmille, 50 hengen kokouksille. Kokouspaketteihin on toiveiden mukaan mahdollista yhdistää myös tarjoilut ja aktiviteetteja. mathildedal.fi

Natura Viva tarjoaa yrityksille ja ryhmille ulkoiluaktiviteetteja Teijon kansallispuistossa. Tarjolla on monipuolinen kattaus aktiviteetteja kajakkiretkistä pyöräilyyn ja SUP-retkiin saunailtaan. 

Ravintola Terho tarjoaa elämyspalveluita, kuten paahtimovierailuja sekä olut- ja siiderimaisteluita Mathildedalin kylässä. Vierailut soveltuvat erinomaisesti niin yritysryhmille kuin yksityisiinkin tapahtumiin, tarjoten ainutlaatuisen tilaisuuden oppia lisää kahvin paahtamisesta, tutustua kyläpanimon olutvalikoimaan tai maistella paikallisten panimoiden siidereitä. Nämä kokemukset tarjoavat ryhmille mahdollisuuden viettää aikaa yhdessä nauttien laadukkaista juomista ja oppien niiden valmistuksesta.

Matri House tarjoaa historiallisen ruukkitalon ainutlaatuisen miljöön pienimuotoisille yritystapahtumille. Talossa on kuusi ylellistä huonetta, joissa voi majoittua yhteensä 22 henkilöä. Vuokrattaessa koko rakennus, ovat kaikki yhteiset tilat, kuten keittiö, aamiaishuone, veranta ja oleskelutilat, käytettävissä. Kesäisin voi järjestää puutarhajuhlat omenapuiden alla.

Meri-Teijo Bike Parkissa vauhdin hurmaa pyörän selässä. Varaa räätälöity maasto- tai alamäkipyöräily ryhmällesi, hurjimmille tarjolla myös hyppykursseja. Sähköfillareiden selässä on mukava tutustua Teijon kansallispuistoon ja historiallisiin ruukkikyliin.

Tutustu tarkemmin koko Mathildedalin tarjontaan ja löydä inspiraatiota seuraavaan yritystapahtumaanne Visit Mathildedalin sivuilta.

 

 

 

 

Pääsiäisen aukioloajat Mathildedal

 

PÄÄSIÄISEN TAPAHTUMAT   

♦ pe-su | MATHILDAN MARINA Pääsiäisen ajan ruokalistan rinnalla saatavilla Sataman pääsiäismenu, 43 €.  

♦ pe-la | MATILDANKARTANO Pääsiäisen tilaustuotteiden noudot perjantaina ja lauantaina.  

♦ pe klo 17-20 | MATHILDAN MARINA Pihajooga 8 €, äänimaljarentoutus 8 € ja saunajooga 29 €.

♦ pe klo 18 | RUUKKITEHTAAT  Edu Kettunen Trio -konsertti Kankirautavarastossa 27 €/lippu www.mathildedal.johku.com

♦ la klo 11-15 | MATHILDAN MARINA Lasten perinteinen munajahti satamassa.

♦ la | SECOND CHANCE Vieraana Univormun Nora & poronnahkapannat. Lauantaina ostajille pikaletitys kaupan päälle!   

♦ la klo 11–15 | RUUKKITEHTAAT  Kevään kutsu: mm. pääsiäistori, linnunpöntön rakennusta ja suklaamunan metsästystä lapsille.

♦ la klo 19 | MATHILDAN MARINA  Marinalivessä Edith Kortteinen, vapaa sisäänpääsy!
 

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

 

PÄÄSIÄISEN AUKIOLOAJAT to 28.3. – ma 1.4.

♦ Cafe Mathildedal  pe 11–16, la 10–17, su 10–15

♦ Mathildan Marina 
to 15–22, pe–su 11–22, ma 11–18 (keittiö sulkee tunti aiemmin) 

♦ Matildankartanon leipomo ja leipomoravintola
pe–la 11–16, su 12–16
Pääsiäisen tilaustuotteiden noudot perjantaina ja lauantaina

♦ Mathildedalin Kyläpanimo 
pe-la 12–17

♦ PetriS Chocolate 
pe-su 11–17

♦ Second Chance 
pe 11–16, la 11–17 ja su 11–16

♦ Ruukin Kehräämö ja puoti
La–su 11–17

♦ Ruukin Krouvi 
pe–la 11–22, su–ma 12–17

♦ Ruukin Talli
pe–su 11–15
 

Hiihtoloma Mathildedalissa.

Kuva: Gostafilms

 

Tervetuloa lumiseen Mathildedalin kylään, joka tarjoaa unohtumattoman tunnelman ja monipuoliset aktiviteetit koko perheelle!

Mathildedal lumoaa vierailijansa viehättävällä kylämaisemallaan ja idyllisellä tunnelmallaan. Kylämme sijaitsee kauniin Teijon kansallispuiston kupeessa, joten ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla. Laskettelurinteet ja lumiset metsäpolut houkuttelevat seikkailijoita nauttimaan talvisesta luonnosta ja hiljaisuudesta. Kylän tunnelmalliset kahvilat ja ravintolat tarjoavat lämmintä juotavaa ja herkullista ruokaa ulkoilupäivän päätteeksi. Voit rentoutua ravintolassa takkatulen äärellä ja nauttia paikallisista herkuista.

Mathildedalista löytyy myös viehättäviä majoitusvaihtoehtoja - paikkoja, joissa voit levätä ja nauttia loman rauhasta. Älä missaa tilaisuutta tutustua Mathildedalin kulttuuritarjontaan, kuten paikallisiin gallerioihin ja käsityöläisten putiikkeihin. Voit hankkia uniikkeja matkamuistoja ja ihastella paikallista taidetta.

Tervetuloa kokemaan lumoava Mathildedal hiihtolomallasi - täällä pääset nauttimaan talvisesta luonnosta, herkullisesta ruoasta ja rennosta tunnelmasta!

Ohjelmaa pitkin viikkoa

Hiihtolomaviikolla Mathildedalin kylässä järjestetään monipuolisesti erilaisia tapahtumia ja työpajoja koko perheelle.

Hiihtolomaviikon polkaisee käyntiin Salon kaupungin järjestämä Avantoralli, jossa on mukana myös Mathildan Marina ja Matildatalon avanto. Lomaviikon Talviriehassa taas voit osallistua pilkkitapahtumaan ja Ruukinrannan Olympialaisiin, jossa voit testata tarkkuuttasi ja voittaa hauskoja palkintoja. Lapsille on myös luvassa kasvomaalausta Talviriehan tuiskeessa ja leikkimielisiä kisailuja Rinnediskossa Teijo Ski Resortissa. Lisäksi Mathildedalin Talviriehaan saapuu paloauto ja lapset pääsevät tutustumaan palomiehen työhön. Herkkusuille on Talviriehassa tarjolla, lettuja, kaakaota, grillimakkaraa ja vaahtokarkkeja.

Lisäksi kylässä järjestetään erilaisia käsityöpajoja ja kulttuurielämyksiä. Voit oppia uusia taitoja ja viettää mukavaa aikaa yhdessä muiden lomailijoiden kanssa, kierrellä gallerioissa ja nauttia elävästä musiikista myöhään yön pikkutunneille. Tule siis viettämään ikimuistoinen hiihtoloma Mathildedalin lumiseen kylään ja nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta ja talvisesta tunnelmasta.

Ohjelma

  • La-su 17.-18.2. Avantoralli Mathildan Marinassa ja Matildatalolla. Marinassa sauna lämpiää la klo 16-21 ja su klo 13-17 (10 €/hlö)
  • 17.-25.2. klo 11-16 Puuhapolku lapsille Mathildedalin Ruukinrannassa. Kartan voi noutaa mistä tahansa Ruukinrannan yrityksestä.
  • La 17.2. klo 11-13 Ruukin Tallissa Gelli-painanta tutuksi -kurssi. Tule oppimaan hauska ja nopea kuviointitapa! Kurssin hinta 35 € (sis. materiaalit), ilmoittautuminen merja@tekstijatikki.fi
  • La 17.2. klo 14:30-16:30 Ruukin Tallissa Potrettirintaneula-kurssi. Tule ja luo oma uniikki rintakoru! Kurssin hinta 35 € (sis. materiaalit), ilmoittautuminen merja@tekstijatikki.fi
  • La 17.2. klo 22 livemusiikkia Ravintola Terhossa. Siivet-yhtye. Vapaa pääsy.
  • To 22.2. klo 12-15 Hiihtoloman Talvirieha Mathildedalin Ruukinrannassa ja Ravintola Terhossa. Ohjelmassa mm. Ruukinrannan Olympialaiset, askartelua, kasvomaalausta ja kaakao- ja makkarakoju. Tule nauttimaan talvisesta tunnelmasta ja hauskoista aktiviteeteista.
  • Pe 23.2. klo 18-21 Rinnedisko Teijo Ski Resortin ala-asemalla. Leikkejä, kisoja, musiikkia ja värivaloja!

 

Kylän palvelut avoinna 17.-25.2.!

Ajankohtaista