Tervetuloa DJK Design Jaana Kähönen galleriaan!

Mathildedalin ruukin vanhan puuhiilivaraston DJK Design Jaana Kähönen galleriasta löydät niin uniikkeja, digitaalisia taideteoksia ja printtikankaita kuin kankaista Turussa ommeltuja tuotteita. Tarkkasilmäinen saattaa tunnistaa kuvista ja kuoseista Teijon kansallispuistossa valokuvattuja maisemia. Galleriasta löytyy myös @detaljiboutique pellavavaatteita sekä vaihtuva second hand valikoima. 170 vuotta vanha rakennus on jo itsessään näkemisen arvoinen. Tervetuloa!

Avoinna kesäkautena touko-syyskuussa.

Ruukinrannantie, 25660 Mathildedal
Kuvassa näkyy lattialla olevia ja katosta riippuvia vintagemattoja.

Päntsdrunk Lifestyle -liike sijaitsee Kyläravintola Terhon sisäpihalla, kahvipaahtimon yläkerrassa. Päntsdrunk Lifestyle tarjoaa brändin omistaja Satu Möllerin suunnittelemia ihanan pehmeitä ja imukykyisiä Hamam-pyyhkeitä ja -asusteita, jotka ovat ilmavan kevyitä pitää yllä. Lisäksi Lifestyle -kaupasta löydät ihanimmat vintagematot, jotka Satu tuo Turkista. Suunnittelen tilauksesta myös yrityslahjat.

 

Matildan Puistotie 4, 25660 Matilda
Huivi mallin harteilla

Ruukin kutomossa kudotaan käsikangaspuilla korkealaatuisia huiveja, shaaleja, räsymattoja, pyyhkeitä ja liinoja. Tilauksesta toteutetaan myös asiakkaan toiveita.

Ruukinrannantie 6, 25660 Mathildedal
Hopealusikoita kirpparilla

Vanhojen tavaroiden aarreaitta, keräilijän kaunein paratiisi. Täällä entisöidyt huonekalut saavat uuden elämän – kiehtovaa nostalgiaa parhaimmillaan.

Ruukinrannantie 6, 25660 Mathildedal
Uunituoreet leivät puisella tarjottimella

Matildankartanon leipomomyymälästä voit ostaa mukaan tuoretta juurileipää ja -pullaa, erilaisia makeita herkkuja sekä lähituottajien siidereitä ja limonadeja ja mehuja. Retkieväät luontoon ja piknikille.

Bremerintie 4, 25660 Mathildedal
Panijamestari tankin kanssa

Mathildedalin Kyläpanimon Olutpuodissa voit tutustua Kyläpanimon olutvalikoimaan sekä tehdä olutostoksia. Olutvalikoima on aina tuoretta ja vaihtelee sesongin mukaan. Saatavana myös yli 5,5 t-% panimon omat oluet sekä Lepolan ja Hallonmäentilan paikallisia siidereitä.

Tarkista aukioloaikamme ja tuotevalikoimamme verkkosivuiltamme. Pienille ryhmille myös sopimuksesta auki.

Mathildedalin Kyläpanimolta voi tiedustella mahdollisuutta oluenpanijan vetämään panimovierailuun. Sopii alle 12 hengen ryhmille.

Matildan puistotie 4, 25660 Mathildedal
Myymälän aurinkoinen sali

Ihastuttava vaateputiikki sijaitsee Kehräämön ja Kutomon kanssa samassa rakennuksessa, n. 50m rannasta Valimon vieressä. Putiikissa on sen omistajan, Maija Nuppulan Second Chancen -tuotemerkin kotimaisia naisten- ja lastenvaatteita, asusteita, lakanoita jne. Lisäksi putiikista löytyy mm. Caloun puukenkiä, kotimaisia käsintehtyjä koruja sekä ranskalaista laadukasta luonnonkosmetiikkaa.

Ruukinrannantie 6, 25660 Mathildedal
Kahvipapupussit tiskillä

Kyläpaahtimo on vuonna 2015 toimintansa aloittanut pienpaahtimo Kyläravintola Terhon yhteydessä aivan kylän sydämessä. Terhossa jauhetaan kahvisi ilomielin haluamaasi karkeuteen, mutta voit myös ostaa kahvisi kokonaisina papuina, jolloin kahvisi säilyy tuoreena pidempään. Tässä loistava vieminen vaikka mökkivierailulle tai kotiin tuliaisiksi kylältä!

Matildan puistotie 4, 25660 Mathildedal
Vaaleanpunaisilla ja valkoisilla suklaapaloilla koristeltu herkku

Taivaallisen ihanan Suklaapuodin kotimaiset käsintehdyt suklaat sopivat kaikille tuliaisiksi sekä lahjoiksi. Tervetuloa tuoksuvaan Suklaataloon!

Tullintie 17, 25660 Mathildedal
Kehräämön varusteita ja paksua lankaa

Alpakan villaista luksusta arkeen ja juhlaan, kesän helteisiin ja talven pakkasiin. Paikalliset ja ekologiset tuotteet käsityöihmisille ja suoraan päällepuettavaksi.

Ruukinrannantie 6, 25660 Mathildedal
Korimestari pajalla, kissa sylissä

Luonnonmukaisten harjojen ja korien parissa puuhastelua jo vuodesta 1997 – luonnollisesti kestävän kehityksen puolesta.

Ruukinrannantie 6, 25660 Mathildedal