Eihän yksi päivä riitä – yövy Mathildedalissa


Haluaisitko viettää useamman päivän Mathildedalissa, kierrellä kylässä ja kansallispuistossa, tehdä ostoksia ja kokeilla eri aktiviteetteja? Olet oikeassa, siihen ei yksi päivä riitä. Meiltä löytyy erilaisia vaihtoehtoja yöpyjän erilaisiin tarpeisiin.

Voit valita historiaa huokuvan tai modernin majoitusvaihtoehdon, vuokrata oman mökin tai saapua paikalle asuntoautolla. Seikkailuhenkisille löytyy myös laavuja, joissa voi yöpyä. Kesän ja alkusyksyn majoitukset kannattaa varata heti, sillä varauskalenterit täyttyvät vauhdilla.

Nainen katsomassa auringon laskua merikonttielämysmajoituksen ikkunasta.

Hotel Mathildedal on pieni kahdeksan huoneen ja viiden kattohuoneen boutiquehotelli. Korkeatasoiset ja rauhalliset huoneet luovat yöpyjille rouhean ylelliset puitteet aidossa ruukkimiljöössä.

Kesällä 2022 avatut kattohuoneet sijaitsevat vanhan kokoonpanohallin (1928) katolla, samalla alueella hotellin kanssa. Kattohuoneiden ikkunoista avautuu maisema vanhalle ja vehreälle ruukkialueelle. Jokaisessa huoneessa on 160cm leveä sänky, kylpyhuone sekä ilmalämpöpumppu.

Palvelemme rennosti suurella sydämellä!

Ruukinrannantie 6, 25660 Mathildedal
Hotellihuone, parveke, merinäkymä

Mathildan Marinassa on kuusi modernia, mukavaa ja tyylikästä huonetta 1-3 hengelle. Aamiaisen ja aamusaunan jälkeen päivä ruukkikylän houkutuksissa voi alkaa. Tervetuloa rentoutumaan ja viihtymään!

Ruukinrannantie 4, 25660 Mathildedal
Matilda Villas mökki 120m2

Matilda Villas kutsuu viihtymään tasokkaissa mökeissä ympäri vuoden.

Karvarinkulma 1-18, 25660 Mathildedal
Tunnelmallisen hirsimökin tupa

Teijon kansallispuistossa sijaitsevat Matildanjärven kämpät ovat hyvin varusteltuja eräkämppiä, jotka kumpikin majoittavat 6 henkeä. Voit yöpyä myös kansallispuiston  matkailuvaunualueella, josta löytyy 19 paikkaa tai viettää elämyksellisen yön Tentsilessä. Tervetuloa!

Matildajärventie 84, 25660 Mathildedal
Matri House

Vuonna 2023 täydellisesti remontoitu Matri House tarjoaa laadukasta ja tunnelmallista boutique-aamiaismajoitusta Mathildedalin sydämessä. 
Kuusi tilavaa huonetta kylpyhuoneineen, laadukkaat sängyt ja tekstiilit sekä upeat yleistilat luovat unohtumattomat puitteet vierailullesi. Meillä majoittuu 16-18 henkilöä. Taloa vuokrataan myös yritys- ja yksityistilaisuuksiin, kysythän tarjousta! Tervetuloa viihtymään!

Matildan Puistotie 6, 25660 Mathildedal
Harmaa hirsimökki kallion päällä.

Lomakylä sijaitsee Teijon Kansallispuiston vieressä, vain kävelymatkan päässä Mathildedalin kylän palveluista. Kaikki alueen harrastusmahdollisuudet löytyvät lähietäisyydeltä. Viihtyisät, kuuden hengen, täysin varustellut mökit sekä merenrantasauna ovat vuokrattavissa ympäri vuoden. Laituri, ranta, soutuveneet ja kaksi grillauspaikkaa ovat asukkaiden vapaassa käytössä.

Kiikunmäentie 28, 25660 Mathildedal