Pihanäkymä ruukkirakennuksiin ja kukkaistutukset

Mathildedalin idyllinen ruukkikylä palveluineen ja Teijon kansallispuiston upea luonto tarjoavat monipuolista ohjelmaa ja valmiita ohjelma- ja retkipaketteja eri kokoisille ryhmille ympäri vuoden.

Ruukkiopastukset, artesaanikierrokset, alpakkaesittelyt, aistikävelyt, avotuliruokailut ja muut sesonki- ja luontoelämykset on rakennettu ryhmien erityistoiveita ajatellen, unohtamatta hyvää ruokaa. Meillä voi kokea luonnon luksusta ja kyläidylliä samassa paketissa!

Puutarhassa ihmiset maistelevat ja tarinoivat

Tutustumme ruukin päärakennuksen historiaan sen eri vaiheissa, ruukissa elettyyn kyläelämään sekä Matildankartanon uuteen toimintaan leipomona ja leipomoravintolana. Juureen leivotut pullakahvit. Ostosmahdollisuus leipomotuotteille ja Kyläpanimon oluille.

Hinta: 15 € sis alv / hlö. Minimi 20 henkeä, maksimi 50 henkeä.

Maisteluplatteri, olutpullot, salaattia

Matildankartanon tastingeissä tarinaa, keskustelua ja maistelua oluen, juurileivän ja hyvien tuoreiden makujen ympärillä. Vetäjänä toimii Kyläpanimon perustaja ja oluenpanija Tuomo Holm ja paikkana joko Matildankartanon puutarha tai kabinetti.

Yhdistämme tastingissä kaksi intohimoamme, Kyläpanimon maukkaan käsityöläisoluen ja Kyläleipurin juureen leivotun leivän ja tarinat niiden ympärillä.

Tervetuloa tutustumaan oluen ja leivän maailmaan Matildankartanon tastingiin!

Hinta: 50 €/hlö (minimiveloitus 500 €)
Kesto: 1,5 h