Paljon tekemistä ja valinnanvaraa!

Kerää kokoon yhdistys-, työ- tai ystäväporukka ja tule ryhmäretkelle Mathildedaliin. Meiltä löytyy kylästä paljon erilaista tekemistä, joten on helppo koota koko ryhmää miellyttävä ohjelma. Hurjempaa aktiviteettia kaipaavan ryhmän kannattaa suunnata Action Parkiin tai Meri-Teijo Bike Parkiin, luontoa kaipaavan kannattaa suunnata Teijon kansallispuistoon, sinne saatte tilauksesta kaiken ohjelmasta ruokailuun. Kylässämme on tarjolla myös erilaisia opastuksia niin historiasta kun alpakoistakin ja ruokailumahdollisuuksia löytyy myös useita. Ottakaa rohkeasti yhteyttä haluamaanne palveluntarjoajaan! 

Kimppu valkoisista kukista.

Kukkia arkeen ja juhlaan!

Tunnelmallinen työtila ja pieni puoti, jossa mahdollisuuksien mukaan käytetään paikkallista kukkaa.

Kukkakursseja ja työapajoja ennakkotilauksella.

Ruukinrannantie 6, 25660 Mathildedal
Erilaisia juurileipiä

Tarinatuokio hullaantumisesta kylään ja rakkaudesta aitoon juurileipään. Tutustut ruukin päärakennuksen historiaan sekä Matildankartanon uuteen elämään hapanjuurileipomona ja leipomoravintolana.

Kuulet yrittäjäpariskunnan tarinan, mikä sai heidät muuttamaan Helsingistä Mathildedaliin ja mitä sitten tapahtui. Mistä syntyikään intohimo juurileivontaan ja mikä on juureen leivotun leivän maun ja rakenteen salaisuus. Ostosmahdollisuus leipomotuotteille ja pientuottajien juomille.

Bremerintie 4
Adventure golf Mathildedalissa.

Yhdessäoloa ja rentoa sporttia Mathildedalin Keskuspuistossa!

Ruukkikylässä sijaitseva Mathildedalin Keskuspuisto tarjoaa huippupuitteet eri kokoisten ryhmien monipuoliseen ja rennon sporttiseen yhdessä oloon!

Keskuspuiston suositulla 12-rataisella Adventure minigolf -radalla järjestät isommallekin työ- tai ystäväporukalle mieleenpainuvan tapahtuman tai kisan!  

Jos mailapelit on teidän ryhmän juttu, niin tähän Keskuspuiston tennis- ja padelkentät  tarjoavat upeat puitteet!  

Tullintie 2, 25660 Mathildedal
panimo pienpanimo olut craft beer Mathildedalin Kyläpanimo logo visitmathildedal.fi

Tervetuloa Mathildedalin Kyläpanimolle, jossa voit kokea aitoja makuja ja löytää uusia suosikkeja laajasta olutvalikoimastamme.

Panimon Olutpuodin valikoima vaihtelee sesongin mukaan, joten jokaisella käynnilläsi löydät takuuvarmasti uusia makuelämyksiä. Meiltä löydät myös yli 5,5 % panimomme omat oluet sekä paikallisia juomia, kuten Lepolan ja Hallonmäentilan siiderit.

Matildan puistotie 4, 25660 Mathildedal
Matri House

Vuonna 2023 täydellisesti remontoitu Matri House tarjoaa laadukasta ja tunnelmallista boutique-aamiaismajoitusta Mathildedalin sydämessä. 
Kuusi tilavaa huonetta kylpyhuoneineen, laadukkaat sängyt ja tekstiilit sekä upeat yleistilat luovat unohtumattomat puitteet vierailullesi. Meillä majoittuu 16-18 henkilöä. Taloa vuokrataan myös yritys- ja yksityistilaisuuksiin, kysythän tarjousta! Tervetuloa viihtymään!

Matildan Puistotie 6, 25660 Mathildedal
Ryhmä Mathildedalissa.

Mathildedalin idyllinen ruukkikylä palveluineen ja Teijon kansallispuiston upea luonto tarjoavat monipuolista ohjelmaa ja valmiita ohjelma- ja retkipaketteja eri kokoisille ryhmille ympäri vuoden.

Ruukkiopastukset, artesaanikierrokset, alpakkaesittelyt, aistikävelyt, avotuliruokailut ja muut sesonki- ja luontoelämykset on rakennettu ryhmien erityistoiveita ajatellen, unohtamatta hyvää ruokaa. Meillä voi kokea luonnon luksusta ja kyläidylliä samassa paketissa!

Ruukinrannantie 6, 25660 Mathildedal
Studio Kaverinen Matildan Ruukkitehtaalla

Nina Kaverinen on henkilökuvaukseen ja potretteihin erikoistunut valokuvaaja.   Myös koirapotretit.  

Studiolla järjestetään voimia henkilökuvaukseen liittyviä työpajoja ja koulutuksia räätälöidään myös erilaisille ryhmille.

Galleria ja pieni Matilda-aiheinen matkamuistomyymälä.

Studio avataan pienen remontin jälkeen ennen kesää.

 

Ruukinrannantie 6, Mathildedal
Teijo Action Park - Rinneautoilu + Paintball

Rinneautoilu

Rinneautoilun ryhmäpaketit, min. 6 hlön ryhmille, vain normaaleina aukioloaikoina ja etukäteisvarauksella.

Paketti sisältää 6 tai 4 ajokierrosta non-stopina ajettuna ja palkintojenjakoseremonian (palkinnot voi ostaa erikseen, n. 4-8€/kpl). Tuloslista annetaan asiakkaalle.
Kesto esim. 6-10 hlön ryhmässä, 6 kierrosta ajettaessa n. 50-55min ja 4 kierrosta ajettaessa 40-50min
Jos ryhmässä on yli 10 ajajaa, niin ajot ajetaan kahdessa tai kolmessa erässä. Ajokoulutus kaikille kuitenkin yhdessä.

Hinta:

Teijontie 345, 25570 Teijo
Melontaa Teijon kansallispuistossa

Melo tai fatbike-pyöräile Teijon kansallispuistossa, vietä virkistyspäivä Vicksbäckinlahden kodalla tai nauti rentouttavista löylyistä Matildanjärven saunalla oman porukan kesken.

Matildanjärventie 84, 25660 Mathildedal