7 Uniikkia vinkkiä yritystilaisuuteesi Mathildedalissa

Kolme iloista henkilöä pitämässä kokousta vanhan ruukkirakennuksen kokoustilassa.

Kuva: Sander Vill

 

Reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja alle tunnin päässä Turusta sijaitseva Mathildedalin historiallinen ruukkikylä tarjoaa unohtumattomia elämyksiä yritysten kokouksiin, tapahtumiin ja virkistyspäiviin.

Kylässä yhdistyvät historiallinen miljöö, luonnonkaunis ympäristö ja monipuoliset palvelut luoden ainutlaatuiset puitteet erilaisille kokoontumisille. Tarjolla on eri kokoisia tiloja, jotka soveltuvat pienistä kokouksista suuriin juhliin. Lisäksi alueen yritykset tarjoavat laajan valikoiman aktiviteetteja ja palveluita, kuten maittavat tarjoilut lähitilojen tuotteista ja monipuoliset yöpymiset kodikkaissa majoituspaikoissa.

Mathildedalin sijainti Teijon kansallispuiston kainalossa takaa luonnon kauniin ympäristön meren äärellä. Luonto sekä kulttuurihistoriallisesti arvokas ja mielenkiintoinen miljöö tekevät Mathildedlaista poikkeuksellisen ja ihanteellisen paikan kokousten tiimipäivien ja yritysjuhlien järjestämiseen.

 

Vinkit yritystilaisuutesi sisältöön:

Matildankartano hemmottelee ryhmiä paikallisilla herkuilla ja leipomotuotteilla. Varaa ryhmällesi "Kylillä juuret" -ryhmäpaketti, jossa pääsette tutustumaan ruukkikylän tarinaan ja kartanon uuteen elämään hapanjuurileipomona ja leipomoravintolana. Paketti sisältää tarinatuokion, jossa kerrotaan yrittäjäpariskunnan muutosta Helsingistä Mathildedaliin ja heidän intohimostaan juurileivontaan. Osallistujille tarjotaan myös mahdollisuus ostaa leipomotuotteita.

Mathildan Marina tarjoaa yrityksille ja ryhmille mahdollisuuden järjestää ainutlaatuisia työhyvinvointipäiviä, kokouksia, seminaareja ja yritystapahtumia merellisessä ympäristössä Mathildedalin ruukkikylässä. Moderni satamahotelli mahdollistaa rauhallisen majoituksen, ja suuremmille ryhmille tarjotaan majoitusyhteistyötä viereisen hotelliyrityksen kanssa. Ruokailut, saunat ja aktiviteetit, kuten patikointi, rantalentopallo, oluen tai siiderin maistelu ja saunajooga, ovat räätälöitävissä ryhmän toiveiden mukaan​. Mathildan Marina

Hotel Mathildedalilla on kattava valikoima erilaisia ryhmäpaketteja, jotka keskittyvät kylän kulttuurihistoriaan, luontoon, käsityöläistuotteisiin ja paikalliseen ruokaan. Valittavissa on erilaisia paketteja, jotka soveltuvat niin eläkeläis- kuin työhyvinvointiryhmillekin. Esimerkiksi "Matildan Taika" –kulttuuripaketti tutustuttaa Mathildedalin ruukkikylän historiaan ja luontoon. Retket tarjoavat monipuolisen elämyksen koko ryhmälle Mathildedalin ja Teijon kansallispuiston upeissa maisemissa​. Hotel Mathildedalilla on myös kokoustila, joka soveltuu sekä dynaamisille pienkokouksille että suuremmille, 50 hengen kokouksille. Kokouspaketteihin on toiveiden mukaan mahdollista yhdistää myös tarjoilut ja aktiviteetteja. mathildedal.fi

Natura Viva tarjoaa yrityksille ja ryhmille ulkoiluaktiviteetteja Teijon kansallispuistossa. Tarjolla on monipuolinen kattaus aktiviteetteja kajakkiretkistä pyöräilyyn ja SUP-retkiin saunailtaan. 

Ravintola Terho tarjoaa elämyspalveluita, kuten paahtimovierailuja sekä olut- ja siiderimaisteluita Mathildedalin kylässä. Vierailut soveltuvat erinomaisesti niin yritysryhmille kuin yksityisiinkin tapahtumiin, tarjoten ainutlaatuisen tilaisuuden oppia lisää kahvin paahtamisesta, tutustua kyläpanimon olutvalikoimaan tai maistella paikallisten panimoiden siidereitä. Nämä kokemukset tarjoavat ryhmille mahdollisuuden viettää aikaa yhdessä nauttien laadukkaista juomista ja oppien niiden valmistuksesta.

Matri House tarjoaa historiallisen ruukkitalon ainutlaatuisen miljöön pienimuotoisille yritystapahtumille. Talossa on kuusi ylellistä huonetta, joissa voi majoittua yhteensä 22 henkilöä. Vuokrattaessa koko rakennus, ovat kaikki yhteiset tilat, kuten keittiö, aamiaishuone, veranta ja oleskelutilat, käytettävissä. Kesäisin voi järjestää puutarhajuhlat omenapuiden alla.

Meri-Teijo Bike Parkissa vauhdin hurmaa pyörän selässä. Varaa räätälöity maasto- tai alamäkipyöräily ryhmällesi, hurjimmille tarjolla myös hyppykursseja. Sähköfillareiden selässä on mukava tutustua Teijon kansallispuistoon ja historiallisiin ruukkikyliin.

Tutustu tarkemmin koko Mathildedalin tarjontaan ja löydä inspiraatiota seuraavaan yritystapahtumaanne Visit Mathildedalin sivuilta.

 

 

 

 

Ajankohtaista