Kuvassa on kaksi viinilasia ja viinipullo. Näissä kaikissa on rose-viiniä.

Simpukat, rapeat "upgreidatut" ranskanperunat, herkulliset belgialaiset vohvelit sekä mahtavat viinit - nämä ovat 4 kulmakiveä, joille rakensimme VINO´sti konttiravintolamme Mathildedalin kylän sydämeen! 

-Ota rennosti, ole koko kesä VINO´sti!-

Hummeltie 2, 25660 Mathildedal
Puinen maistelutarjotin ojennuksessa

Tunnelmaa ja iloista illanviettoa hyvän ruoan ja livemusiikin tahdittamana kylän yhteisessä olohuoneessa. Sisäpihalla aurinkoinen ja suojaisa Beer Garden. Laseissa makuelämyksiä kylältä ja maailmalta. Kyläpaahtimon kahvit kotiin ja tuliaisiksi.

Matildan puistotie 4, 25660 Mathildedal
aamupala

Matildankartanolla tarjoamme tuoretta juurileipää ja lähiruokaa, joka on valmistettu oman herkkuniityn ja puutarhan kasviksista, yrteistä ja marjoista sekä seudun parhaimpien lähituottajien raaka-aineista. Valmistamme myös itse kesäjäätelöä sesongin antimista. Leivomme kaikki makeat tuotteemme paikan päällä käsityönä. 

Nauti aamupalaa, lounasta tai kahvittele Matildankartanon idyllisessä puutarhassa, ihastele herkkuniityn kukkaloistoa ja vietä täydellinen kesäpäivä kanssamme. Myös nelijalkaiset ystävät ovat meille lämpimästi tervetulleita. 

Bremerintie 4, 25660 Mathildedal
Herkullinen kermakakku leipurin käsissä

Uunituoreen pullan tuoksu, itsetehdyt kakut ja suolaiset herkut sekä höyryävä pannukahvi houkuttelevat nautiskelemaan. Kesällä tarjolla myös ruokaa.

Palvelemme rennosti suurella sydämellä!

Ruukinrannantie 6, 25660 Mathildedal
Ravintolan henkilökunta tiskin takana

Palkitun vierasvenesataman ravintolassa kohtaavat ystävällinen
palvelu, herkullinen ruoka ja viihtyisä tunnelma. Terassilla rentoudut
ja nautit upeasta merinäkymästä ja kylmistä juomista. Syö, sauno,
viihdy – jää yöksi ja ihastu! Tervetuloa
viihtymään!

Ruukinrannantie 4, 25660 Mathildedal
Ravintolan avoin ulko-ovi ja terassi

Loistavia á la carte -annoksia ruukkimiljöössä merimaisemaa ihaillen. Arkisin nälkäisistä huolehtii myös maittava lounas.

Ruukinrannantie 6, 25660 Mathildedal
Kahvilan valoisa sali

Vanhassa Matildan tunnelmallisessa koulussa herkuttelet oman konditoriamme käsintehdyillä luksus suklailla. PetriS blend -kahvi kruunaa maan kuulut kakkumme. Myös teevalikoima on kattava. Voit nauttia puutarhassamme kevyen lounaan, jonka kanssa tarjoamme talon oman leipomon leipää.

Tullintie 17, 25660 Mathildedal